Hirdetés

World of Warcraft és Marvel's Avengers - ezzel játszunk a hétvégén

|

Amíg nem érkezik az ingerküszöbünket átlépni képes újdonság, önismétlő üzemmódba kapcsolunk.

Hirdetés

A legtöbben még mindig ugyanazokkal a játékokkal múlatjuk az időt, amelyekkel egy héttel ezelőtt is, de muszáj iparkodnunk, ha ki akarunk húzni pár címet az egészen abszurd méreteket öltött listánkról, még mielőtt befutnának a horizonton már felbukkant nagyobb címek, köztük a Mafia: Definitive Edition, a Serious Sam 4 és a korai hozzáférésben debütáló Baldur's Gate 3.

Hirdetés

HP - Nekem ne mondja senki, hogy csak a Modern Warfare-rel vagyok képes játszani huzamosabb ideig, ezért most Black Ops Cold War alfa lesz a terítéken. A változatosság gyönyörködtet.

Paca - Befejeztem a Marvel's Avengers kampányát, de annak ellenére, hogy a többiek már elkezdték leosztani a szerepeket a radiezéshez, engem annyira nem fogott meg, hogy majdnem le is töröltem. Viszont a THPS 1+2-ben bőven van még nem teljesített kihívásom, a World of Warcraftban pedig csak 82-es a holy priestem, úgyhogy ezt fogom váltogatni. Viszont jövő héten már itt a Mafia: Definitive Edition, azt nagyon várom.

Kaci - Az elmúlt pár hétben szinte alig jutott időm játékra. Egy csomó cím áll félbehagyva, és hát a haverok is nyaggatnak, hogy hiányzik a support a Dota 2 meccsekből, de túlságosan el voltam havazva. Remélhetőleg a következő pár hétben kicsit lazább lesz a helyzet, az mindenesetre biztos, hogy szombaton folytatjuk az egy hónapja elkezdett Gloomhaven kampányt. Élvezem ezt a Tinkerer dolgot, de alig várom, hogy új karaktereket oldjunk fel.

Hunter - A következő WoW kiegészítő előtt le akarok pörgetni egy +15-öt minden BFA dungeonból búcsúzólag, illetve még él bennem a remény, hogy sikerül N'Zothot is legyilkolni heroicon. Aztán eladok dolgokat, befejezek questeket, és minden karakteremet felkészítem a Shadowlandsre.

Szabi - Egy kis pihenőre vonulok a hétvégén, és Ríviai Geralt nyomdokain elindulva én is egy remek borvidéket választottam a kikapcsolódáshoz. Azért remélem Tokajban kevesebb a bruxa és az alp, mint Toussaint-ban. Na persze nem kizárt, hogy két pincelátogatás közt mobilon pörgetek egy kis Gwentet, amit most újra felfedeztem magamnak és most valamiért sokkal jobban bejön, mint a Hearthstone.

Szada - Továbbra is a Marvel's Avengers pörög, a kampányt befejeztem, így marad a multi és a hősök fejlesztése. Még mindig Kamala a kedvencem, de Thorral is meglepően élvezetesek a harcok.

Kivi - Befejezem a maradék hátralevő kihívást a Warzone-ban, hogy az aktuális Modern Warfare szezon animált emblémáját megszerezzem, de teszek egy próbát PS4-en a Black Ops Cold War alfa verziójával is.

Csirke - Az 1.3.0-s patchnek köszönhetően végre talán megjavul a matchmaking a Marvel's Avengersben, amit nagyon várok, mert elég nehéz pajtásokat találni a játékvégi feladatokra. Unom már, hogy csak botokkal repkedek Vasemberként, remélem a hétvégén végre hús-vér hőstársak is felbukkannak az oldalamon. 

Chava - Képtelen vagyok szabadulni a behavazott Colorado karmaiból; a táj sugárzó szépsége, a végtelenül kedves és barátságos helybéliek vendégszeretete maradásra bír, pedig furdal a kíváncsiság, hogy milyen meglepetéseket tartogathat számomra a The Outer Worlds első kiegészítője, a Peril on Gorgon.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)