Hirdetés

WWE 2K14 - szuperhősök verjék hülyére egymást?

|

A 2K Sports játékába egy remek karakterkészítő került, aminek köszönhetően még kedvenc hőseink is a ringbe léphetnek.

Hirdetés

A pankráció őszinte hívei biztosan örömmel fogadták a WWE 2K14 megjelenését. Most már bárki beletiporhat az izomkolosszusok fogazatába, persze csak virtuálisan (a való életben ez a döntés legalábbis meggondolandó). Online játékmód is van természetesen, ahol megoszthatjuk az általunk kreált pankrátorokat. Na és itt jön a zseni rész.

Szuperhősök. Szuperhősök mindenütt. Pókember, Superman, Rozsomák és még több tucat képregényekből ismerős karakter köszön vissza ránk, ha egy kicsit szétnézünk a közösség alkotta karakterek között. A legfurcsább szegény Párker Péter, akit már sokféleképpen megrajzoltak de én nem emlékszem, hogy valaha is kigyúrt atlétaként rúgta volna ágyékon a DC szuperemberét.

Az egyetlen hátránya annak, ha letöltitek a vicces arcokat, hogy beeszik magukat a játékba, így könnyen előfordulhat, hogy Vasemberrel kell megvívnotok egy komoly meccsen. Persze mindig adott a törlés lehetősége, ha visszaugranátok a normál harcosok közé, de azért valljuk be: Rozsomák és a Hulk viadalát kár lenne kihagyni - ringben, székekkel...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)