Hirdetés

Xbox One - két fontos funkcióval bővül hamarosan

|

Amellett, hogy a Microsoft bejelentette, nyártól minden Xbox One fejlesztői készletként lesz használható, más jó hírt is hozott.

Hirdetés

A Microsoft Build konferencia nekünk, gamereknek nem volt annyira érdekes, mint majd az E3-as előadás lesz, de azt azért megtudtuk, hogy az Xbox One mikor kapja meg a dev kitté alakítás régen beígért lehetőségét, illetve hogy a Forza Motorsport játékok mindegyike jön majd PC-re is a továbbiakban.

Ezen túl két funkciót lepleztek le, mindkettő ismerős lehet vagy Xbox 360-ról, vagy Windows 10-ről. A nyáron érkező frissítés egyrészt lehetővé teszi, hogy játék közben zenét hallgassunk (mint tehettük azt az előző generációs konzolon, illetve tehetjük most PlayStation 4-en), másrészt hozzáadja a Microsoft személyi asszisztensét, Cortanát a rendszerhez, így ha rendelkezünk Kinecttel, beszélgethetünk vele mindenféle fontos és kevésbé fontos dolgokról. Mivel a nyár még messze van, ezek mellett is jöhetnek (és 99%, hogy jönni fognak) egyéb fontos újítások, figyeljétek továbbra is a GSO-t, szólunk, bármi van.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)