Hirdetés

XCOM 2 - meddig bírod ki survival módban?

|

A rajongóknak köszönhetően egy új játékmódot próbálhatunk ki a zseniálisan sikerült taktikai akciójátékban.

Hirdetés

Az XCOM 2 már alapból egy kiváló minőségű játék, viszont az elszánt és hűséges rajongóbázisnak hála csak jobb lehet, ahogy halad az idő: egy új modnak köszönhetően egy más játékokból már ismerős módot próbálhatunk most ki.

Nemrég jelent meg a játékhoz a WaveCOM névre elkeresztelt mod, mely a népszerű survival móddal bővíti az alapjátékot. A lényege, hogy négy újoncot kell életben tartanunk az egyre agresszívebb hullámokban támadó földönkívüliek ellen. Természetesen katonáink nem lesznek végig újoncok, hiszen a kutatás és fejlesztés elérhető játék közben, a fejlesztésekre szánt időtartamok pedig költségekké alakulnak.

Érdekes csavart tesz a játékra, szóval érdemes lehet azoknak is visszatérni, akik esetleg már beleuntak az alapjátékba. Nektek hogy tetszik az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)