Hirdetés

Zack Snyder rendezi a következő Supermant

|

Eldőlt, Christopher Nolan kiválasztotta a Krypton-szökevény legújabb adaptációjának rendezőjét.

Hirdetés

A Warner már hosszabb ideje próbálkozik Superman szénájának gatyába rázásával, ám a valaha hihetetlen népszerűségnek örvendő szuperhős nimbusza az évek során jócskán megkopott.



A Bryan Singer (X-Men, Valkűr, Közönséges bűnözők) rendezte Superman Returns nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, nem bukott meg a pénztáraknál és a kritikusok sem szedték ízekre nagyon, mégis messze elmaradt teljesítménye az újgenerációs Batmanétől. Ezek után érthető, hogy a Joel Schumacher által sárba taposott bőregér sikeres feltámasztása után Christopher Nolan kezében szeretné tudni a stúdió Clark Kentet is. Nolan csak a produceri feladatokat vállalta, ám a rajongók java része már ennek a hírnek a hatására is örömtáncot járt.



Nolan a következő neveket tartalmazó listáról választotta ki az ideálisnak vélt rendezőt: Tony Scott, Matt Reeves, Jonathan Liebesman, Duncan Jones, Darren Aronofsky és Zack Snyder. Végül a 300 és a Watchmen rendezője lett a befutó.
A Warner már csak azért is mielőbb tető alá akar hozni egy új filmet, mert a karakterhez kapcsolódó jogok egy része visszaszáll az eredeti alkotópáros Joe Schuster és Jerry Siegel örököseire, amennyiben 2011-ben sem kezdődik el a forgatás.
Az egyelőre még cím nélkül álló filmet 2012-ben tervezik bemutatni. A címszereplő kiléte nem ismert, ahogy azt sem tudni, hogy ismét Lex Luthor lesz-e a legfőbb ellenfele, vagy végre komolyabb ellenlábast szánnak neki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)