Hirdetés

Szavazz: neked melyik volt a kedvenc Prince of Persia játékod?

|

Ha már jön a Prince of Persia: The Sands of Time Remake, akkor lökjük be együtt a nosztalgia-szekeret, és szavazzuk meg a legjobb PoP játékot közösen!

Hirdetés

Hosszas találgatás, finom utalgatás és elejtett kenyérmorzsák után végre hivatalosan is bejelentette a Ubisoft, hogy készül a Prince of Persia: The Sands of Time Remake, aminek azért a GameStar szerkesztősége megörült, hiszen sokan vagyunk olyan öregek, hogy még testközelből ismerkedtünk anno a nagy klasszikus játékkal. Mármint azzal, amely még 1989-ben a Brøderbund gondozásában jelent meg, és egy generáció viszonyát határozta meg a PC-s játékokhoz. Persze a széria utána egészen vad utat járt be, sikeresen újraértelmezte saját magát, így újabb és újabb közönséget volt képes megszólítani számtalan remek cím segítségével. 

Hirdetés

Ennek kapcsán most arra gondoltunk, megkérdezünk titeket arról, hogy a legendás széria mikor és miképpen hagyott nyomot bennetek. A szavazásban csupán egyetlen címet lehet választani, de természetesen a kommentszekció csak arra vár, hogy akár toplistával, akár személyes élménybeszámolóval idézzük meg a nosztalgiát. A kézikonzolos és mobilos vadhajtásokat most kihagytuk a listáról, de így akad bőven választék. Válasszatok hát!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)