Hirdetés

6 + 1 családi játékot húzhattok be ingyen Nintendo Switchre, ha siettek

|

A QubicGames kiadó több címet is ingyen bocsát most a játékosok rendelkezésére.

Hirdetés

Viszonylag ritkán fordul elő, hogy átmenetileg ingyenessé vált switches játékokról adhatunk hírt, a többi platform jóval gyakrabban képviselteti magát a témában, élen a PC-vel. Most azonban úgy alakult, hogy egyszerre akár hét játékkal is bővíthetitek a gyűjteményeteket Nintendo Switchen. Ha csak egy picit is tetszik valamelyik, ne hezitáljatok sokáig, mert a különleges promóció a nap végéig tart csupán.

Hirdetés

Ahhoz, hogy megszerezzétek a Jumping Joe & Friends, Mini Trains, Not Not - A Brain Buster, Pocket Mini Golf, Puzzle Book, Robonauts hatos bármelyikét (vagy akár mindet), előbb még rá kell tennetek kezeteket az ugyancsak ingyenes Coloring Book című alkotásra a Nintendo eShopban.

Jó szórakozást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)