Hirdetés

Az Epic Games Store mai ingyenes játékát imádni fogod, vagy gyűlölni, középút nincs

|

Aktuális ajándékunk olyan műfajba tartozik, amelynek megítélése jellemzően szélsőséges.

Hirdetés

Egészen szórakoztató kis játék kerekedett idén is abból, hogy az Epic Games Store hol többet, hol kevesebbet eláruló, de mindig az adott címre utaló csomagolópapír alá rejtette ingyen osztogatott játékait. A gamerközösség ilyesmire fogékony tagjainak pedig most sem tartott sokáig kikövetkeztetni a megfejtést.

Ezúttal is helyesnek bizonyult a tipp, az EGS valóban a PC-re, PS4-re és Xbox One-ra 2020-ban, új generációs konzolokra pedig tavaly kiadott Mortal Shellt ajándékozza nekünk.

Hirdetés

A szóban forgó játék a soulslike műfaj egyik feltörekvő képviselője, s bár nem annyira kiforrott, mint például a FromSoftware alkotásai, azért nincs híján egyedi elképzeléseknek (a testmegszállás és az ahhoz kapcsolódó halálmechanika, a blokkolást helyettesítő harden képesség és így tovább) vagy magába szippantó atmoszférának.

Megszerezni a szokott módon, a fenti linkre kattintva tudjátok. Az Epic Games Store oldalára navigálva, a fiókotokba bejelentkezve bökjetek a GET gombra, aztán a Place Orderre, és máris egy újabb játék került a kollekciótokba.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Az utolsó karácsonyi ajándék csomagolópapírját is megmutatta végre az Epic Games, amin egy jellegzetes szimbólumra figyelhetnek fel szemfüles olvasóink. Ebből viszonylag könnyű kitalálni, hogy mely játék(ok) kerülhet(nek) sorra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)