Hirdetés

Ingyen csaphattok le a Quake 2-re, de nem árt sietni

|

A Bethesda egy adománygyűjtésén rengeteg pénz gyűlt össze, ezért most a legendás FPS széria második része ingyenes, és hamarosan a harmadik is követi a sorban.

Hirdetés

A Quake széria kétségtelenül hatalmas mértékben járult hozzá, hogy az FPS-ek ilyen jelentős szegmensét képzik az e-sportnak manapság. Aki esetleg kíváncsi, hogy honnan indult a széria, vagy szeretne egy kicsit nosztalgiázni, az most ingyen csaphat le a korábbi részekre, hála egy jól sikerült jótékonysági rendezvénynek.

Hirdetés

A Bethesda a QuakeCon ideje alatt egy komoly gyűjtést rendezett egy olyan szervezetnek, mely a civil jogokért harcol Amerika szerte. A kampány ideje alatt a résztvevők több mint 30 ezer dollárt dobtak össze az alapítványnak, így a kiadó most úgy érzi, valamit adnia is kell cserébe.

Így a tegnapi nap során ingyenesen elérhetővé vált a Quake 2, melyet a Bethesda launcheren keresztül érhettek el egészen vasárnap (augusztus 15.) este hat óráig. Azonban ezzel nem ért véget a kiadó jóindulata, ugyanis hozzácsapják a Quake 3-at is, ezt hétfőn (augusztus 17.) este hattól húzhatjuk szintén a Bethesda felületén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)