Hirdetés

Ingyen játékkal indult a GOG nyári leárazása

|

Nem csak az ajándékért érdemes ellátogatni a GOG-hoz.

Hirdetés

Bár a játékosok nem elhanyagolható hányadának figyelmét most elviszi a Diablo Immortal, általánosságban kevés izgalmas újdonság jön júniusban, úgyhogy tökéletes ez a hónap arra, hogy korábbi, akár évtizedes elmaradásokat pótoljunk. A GOG-nak is hasonló gondolata támadt: a ma indult Summer Sale keretében rengeteg játékot leárazott, és egy ajándékkal csalogat minket.

Aki ellátogat az oldalra legkésőbb június 8. 16:00-ig, ingyen letöltheti a Sanitariumot, egy 1998-as akció-horror-kalandjátékot, amiben egy elmegyógyintézet pácienseként, amnéziásan, látomásokkal sújtva próbálhatjuk meg kitalálni, mi értelme van bárminek a világon. Ha szeretnéd megszerezni, fenti linken kattints a "Go to giveaway" gombra, majd görgess lejjebb, amíg meg nem látod a "Yes, and claim the game" gombot. Bejelentkezést követően máris a könyvtáradban találod.

Hirdetés

Ami pedig magát a leárazást illeti, azért is fontos, mert a mai nappal elérhetővé vált az Alien: Isolation Collection, ami rögtön 12,49 eurós áron szerezhető be. Ez csak az első a SEGA játékai közül, hamarosan jön a Two Point Hospital és a Warhammer 40,000: Space Marine is.

Érdemes lehet lecsapni a No Man's Sky-ra, ami 55%-os kedvezménnyel, 24,79 euróért kapható, vagy épp a Control Ultimate Editionre, mely 11,99 euróért szinte ajándék. A Disco Elysium: The Final Cut 13,99-ért szintén nem rossz, ahogy a Horizon Zero Dawn Complete Edition 24,99-ért sem.

A leárazás egész hónapban, június 27-éig tart.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)