Hirdetés

Ingyenes prológus érkezett az Agony spin-offjához

|

A Succubus még nem kapott pontos megjelenési dátumot, de most bárki szabadon belekóstolhat az egészen furcsának ígérkező kalandba.

Hirdetés

Nem feltétlenül jó értelemben, de egészen különleges játék volt a 2018-ban megjelent Agony, amiben a poklot járva kellett küzdenünk a túlélésünkért. Az már korábban kiderült, hogy a Madmind Studio készít egy spin-offot a horrorkalandhoz, és a csapat úgy döntött, még a megjelenés előtt ad egy kis ízelítőt az új játékból.

Hirdetés

Teljesen ingyen letölthetjük a Steamről a Succubus: Prologue-ot, ami valójában egy demo, hiszen része lesz majd a teljes játéknak. A próbaverzióba az alapjáték két szintje került bele, továbbá elérhető még egy rangsorolt meccseket kínáló aréna, bekukkanthatunk a fegyvereket és páncélokat árusító boltba, valamint még az interaktív világtérképet is átböngészhetjük.

A Succubus egyelőre még nem kapott megjelenési dátumot, de a tervek szerint valamikor idén fog megjelenni PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)