Hirdetés

Két remek játékot ad most ingyen az Epic Games Store

|

Ahogy a múlt héten, úgy most is érdemes lecsapni az Epic Games Store ajándékaira.

Hirdetés

Bár tény, hogy sem a City of Brass, sem a Total War: Warhammer nem való mindenkinek, előbbit érdekességként, utóbbit pedig kiemelkedő minősége miatt volt érdemes hozzáadni Epic Games Store-os fiókunk könyvtárához. Az e heti két ajándék mind a múltkoriaktól, mind egymástól jelentősen különbözik, de őszintén ajánljuk azoknak is, akik nem játszottak még hasonlóval.

Az egyik ajándék a Rogue Legacy, egy roguelite, amiben ha meghal a főhős, helyét a gyermeke veszi át - ő azonban lehet, hogy színvak lesz, vagy épp valamilyen betegség nehezíti az életét. Generációk sora követi egymást, mi pedig sorra azért küzdhetünk, hogy legyűrjük a gonoszokat.

Hirdetés

A másik a The Vanishing of Ethan Carter (ami egyébként már volt ingyenes az EGS-en), egy belső nézetes kalandjáték, amiben a felfedezésé a főszerep. Rá kell jönnünk, mi lett Ethan családjának sorsa, és mi az igazság az eltűnése mögött.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Mindkettőt április 14-éig lehet megszerezni, de aki addig ellátogat a játékok adatlapjára, és megnyomja ott a GET gombot bejelentkezést követően, bármikor előveheti őket később.

A jövő héten ismét dupla ajándék jön: az Insurmountable és az XCOM 2.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)