Hirdetés

Most ingyen próbálhatod ki az Age of Empires 3: Definitive Editiont

|

A kampányba és a többjátékos módba is belekóstolhatsz anélkül, hogy egy forintot költenél a játékra.

Hirdetés

Valószínűleg abban a legtöbb Age of Empires-rajongó egyetért, hogy a széria csúcspontja a mai napig a második rész, és ezen a 2021-ben debütált Age of Empires IV megjelenése sem változtatott. Mindazonáltal a Relic Entertainment alkotása éppúgy érdemes a műfaj kedvelőinek figyelmére, mint az Enseble Studios által jegyzett korábbi epizódok, a főként az ókorra fókuszáló Age of Empires, valamint a gyarmatosítás korát feldolgozó Age of Empires III.

Az utóbbi 2005-ben debütált, tehát jócskán benne van a korban, ám a Microsoft megbízásából a Tantalus Media és a Forgotten Empires szépen felújította és kipofozta 2020-ban. Ezt a változatot, az Age of Empires III: Definitive Editiont kezdhetik el játszani az érdeklődők mostantól teljesen ingyen.

Hirdetés

A Microsoft a Steamen közzétett egy méretes próbaverziót (válasszuk az Age of Empires III: Definitive Edition indítása opciót közvetlenül a vásárlás felett),  amely révén mind az egyjátékos kampányba, mind a kooperatív és kompetitív multiba bepillantást nyerhetünk, de akad pár megkötés. Ami a sztorimódot illeti, a próbajáték kizárólag a Blood, Ice and Steel hadjárat első felvonására terjed ki, , multiban pedig egyszerre csak 3 civilizáció közül választhatunk a 16-ból, de ezek majd hetente rotálódni fognak. Jelenleg a franciák, az irokézek és az oroszok várnak arra, hogy a 8, ingyenesen elérhető térkép valamelyikén diadalt arassunk velük, vagy megízleljük a vereség keserű ízét. Mindezen túlmenően próbára tehetjük még a képességeinket az Algiers történelmi csatában is.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)