Alter Ego

Alter Ego kép

1894-ven Plymouth városában váratlanul meghal a gyűlölt földbirtokos Sir William. Temetése után sorra történnek rejtélyes gyilkosságok, melyek az egész várost rettegésben tartják. Ekkor dönt úgy egy tolvaj és egy nyomozó, hogy ketten összefogva a végére járnak annak az ügynek, ami a Black Mirror-t is jegyző cseh Future Games-től az Alter Ego címet kapta a keresztségben. A viktoriánus Angliánál keresve se lehetne jobb helyszínt találni egy rejtélyes, gyilkosságokkal terhelt kalandnak. Így az Alter Ego point & click kalandot ugyanaz az atmoszféra veszi körül, ami például Sherlock Holmes nyomozásait.


Alter Ego teszt

Teszt | 2011.04.19 10:56

Képes-e pusztán a hangulata elvinni a hátán egy kalandjátékot, vagy fordulatos történet és furfangos fejtörők is kellenek a sikerhez? Többek között erre keres választ az Alter Ego.

Alter Ego - Viktoriánus thriller

Hír | 2008.03.25 07:41

A cseh Future Games aktuális kalandjátéka Hasfelmetsző Jack korába, a 19. század végének Angliájába invitál.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)