Assassin's Creed: Syndicate

Assassin's Creed: Syndicate kép

Az Assassin's Creed: Syndicate a Ubisoft legsikeresebb szériájának a következő fejezete, amit a Ubisoft Quebec fejleszt. A történet szerint az Ipari Forradalom korában járunk, egész pontosan London utcáin, ahol a főszereplő testvérpár, Jacob és Evie Frye veszi fel a harcot a szervezett bűnözés hálózata mögé rejtőzött Templomosokkal. Az Assassin's Creed: Syndicate új fegyverekkel, gyors reakciót kívánó kardpárbajokkal, puskaporos tűzharcokkal és a viktoriánus London letaglózó látványvilágával próbálja majd belopni magát a rajongók szívébe.

Elolvasom a tesztet

Assassin's Creed Syndicate megjelenés - rengeteg speciális kiadással támad a Ubisoft

Hír | 2015.05.13 14:35

Ahogy azt már az Assassin's Creed sorozatnál megszokhattuk, a Syndicate is rengeteg különböző speciális kiadással érkezik.

Assassin's Creed Syndicate - a Ubisoft tanul a Unity hibáiból

Hír | 2015.05.13 08:39

Emlékeztek még az Assassin's Creed Unityre? A Ubisoftnak jó lecke volt, úgyhogy a Syndicate kapcsán már nem követik el ugyanazokat a hibákat.

Assassin's Creed: Syndicate előzetes - londoni gengszterek

Hír | 2015.05.12 22:36

Az Assassin's Creed: Syndicate lehet a sorozat forradalma: gőzgépek, ellopható lovaskocsik, és kalandok a viktoriánus London alvilágában.

Assassin's Creed: Syndicate - megjelenési dátum, trailer, képek és hivatalos infók

Hír | 2015.05.12 18:24

A Ubisoft végre bemutatta az Assassin's Creed: Syndicate-et, ami valóban a viktoriánus Londonba visz minket. Íme minden, amit a játékról tudunk, és a megjelenési dátum.

Assassin's Creed Syndicate - kövesd a leleplezést élőben itt!

Hír | 2015.05.12 18:00

Ma délután a Ubisoft élőben mutatja be az Assassin's Creed: Syndicate-et, és a leleplezést most velünk együtt izgulhatjátok végig.

Assassin's Creed Syndicate - női asszaszint is irányíthatunk

Hír | 2015.05.11 20:39

Miután az Assassin's Creed Unity kapcsán hatalmas felháborodást okozott a női főszereplő hiánya, a Ubisoft úgy tűnik, hallgatott a visszajelzésekre: az Assassin's Creed Syndicate-ben rögtön két főszereplőt is kapunk.

Assassin's Creed: Syndicate - újabb részleteket tudtunk meg

Hír | 2015.05.09 08:42

Újabb forrás erősítette meg, hogy az Assassin's Creed: Victory neve már Assassin's Creed: Syndicate, és kiderültek az első részletek a főszereplővel, a történelmi korral, valamint egy előrendelői ajándékkal kapcsolatban.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)