Clockwork Revolution

Clockwork Revolution kép

A Wasteland-széria mögött álló inXile belső nézetes szerepjátéka, amelyben egy viktoriánus metropoliszban, Avalonban járunk, ahol a gyors iramú ipari fejlődés következtében léghajók, magasvasutak és mechanikus szolgák működnek az emberek között. A város annak köszönhetően lett ilyen, hogy a meghatározó történelmi pillanatokon módosítottak titokban, mi pedig ezt fordítjuk ellenük, miután megszerezzük az időutazáshoz szükséges Chronometert: a múltban hozott döntések pedig megváltoztatják a jelent.


Visszatértek a Saints Row fejlesztői, és nem akármilyen játékon dolgoznak

Hír | 2024.01.31 19:34

Az Embracer Group által bezárt Volition csapata Shapeshifter Games néven folytatja, méghozzá a Microsoft egyik stúdiójának partnereként.

A BioShock Infinite-et másolja a Wasteland 3 fejlesztőinek újdonsága?

Hír | 2023.06.13 07:01

A Microsoft és az inXile is reagált a Twitteren megfogalmazott vádakra.

Akár a BioShock 4 is lehetne az inXile következő játéka, de nem az

Hír | 2023.06.12 07:05

Bemutatkozott az RPG-kre szakosodott stúdió első belsőnézetes alkotása, a Clockwork Revolution.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)