Dark Souls II: Scholar of the First Sin

Dark Souls II: Scholar of the First Sin kép

A Dark Souls II: Scholar of the First Sin az eredeti Dark Souls II kipofozott változata, vagyis tartalmazza annak minden tartalmát és javítását, viszont szebb grafikával, játékmenetbeli finomhangolásokkal és mindenfajta DLC-vel szerelték fel. A Scholar of the First Sin kiadás természetesen csak hozzáad a korábban megtapasztalt élményhez, vagyis a kihívás, amire a From Software neve a garancia továbbra is ugyanakkora, sőt. Azok számára, akik először ismerkednek a játékkal, ezt a változatot javasoljuk, de a régi motorosoknak is érdemes lehet vetniük rá egy pillantást a finomítások és a pofásabb küllem mellett amiatt is, mivel a fejlesztők az ellenfelek helyzetét, mozgását vagy éppen előfordulási helyét is megkavarták.


Feltámadtak a Dark Souls 2 szerverei, de az első rész még várat magára

Hír | 2022.10.26 10:00

A FromSoftware nem csak jó hírt közölt a rajongókkal.

Ezek lesznek az Xbox Live Gold augusztusi ingyen játékai?

Hír | 2017.07.25 10:30

Egy spanyol oldalon jelent meg egy kép, amin az Xbox Live Gold előfizetőknek járó játékok láthatók. Kiszivárgott azonban egy fotó is, ami sajnos hihetőbbnek tűnik.

Újabb izgalmas játékokhoz tölthettek magyarítást

Hír | 2016.11.15 21:30

Számos új fordítás futott be a közelmúltban, így a Dark Souls 2-höz, az F1 2015-höz, a GRID Autosporthoz és a The Walking Dead: Michonne harmadik epizódjaihoz is elkészült a magyar feliratozás.

Dark Souls - már 8 millióan fizettek a szenvedésért

Hír | 2015.07.01 18:40

Nem panaszkodhat a From Software és a Bandai Namco, jól halad a Dark Souls széria vérrel és verejtékkel beborított szekere.

Dark Souls II: Scholar of the First Sin teszt - szebb lett a halál

Teszt | 2015.06.28 15:09

Megvan a Dark Souls II hangulat? Adj hozzá szebb grafikát, simább játékmenetet és megkapod a Scholar of the First Sin című kiadást.

Dark Souls II - javítva a bug, amitől rosszabb lett a fegyver, minél jobban futott a játék

Hír | 2015.05.08 20:52

Nagy az öröm a Dark Souls II: Scholar of the First Sin háza táján, ugyanis megérkezett a megoldás a játék egyik legidegesítőbb problémájára.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)