Defiance

Defiance kép

A Defiance egy nagy szabású projekt lesz, melyet a Trion Worlds és a Syfy tv csatorna együttműködésében készítenek. A tervek szerint egy tv sorozattal párhuzamosan futó MMOFPS-t szeretnének megalkotni. A történet szerint Egy Votan nevű faj érkezik a Naprendszerbe, akiknek elpusztult a saját naprendszerük. A föld kormánya annak ellenére, hogy előzetesen megigérte, nem fogadja be az alieneket, akik erre háborút indítanak, amely kellemetlen mellékhatása, hogy terraformáló (azaz a földfelszínt átalakító) gépeket dobnak le, amelyek gyakorlatilag lerombolják az ismert Földet. Több évtizednyi háború után sikerül csak békét kötni, amikor a Föld már egy teljesen átalakult bolygó. A sorozat és a játék két különböző helyszínen fog zajlani ám ez ugyanaz a világ, ugyanaz az univerzum - ami az egyikben történik, hatással van a másikra és fordítva is így van. Ez az első ilyen alkalom, amikor Hollywood és a játékipar ilyen szoros együttműködéssel készítenek el egy univerzumot. A játék és a sorozat egyaránt 2013-ban debütálnak és maga az MMO PC-re PS3-ra és Xbox 360-ra fog érkezni.


Defiance 2050 - ezt érdemes tudni, ha ki szeretnéd próbálni

Hír | 2018.03.23 13:20

Az MMO új változatának lesz hamarosan egy bétatesztje - ha szeretnétek megnézni, mi változott, készüljetek!

Defiance 2050 - modern platformokon születik újjá a sci-fi MMO

Hír | 2018.03.01 07:33

Néhány évvel ezelőtt megjelent egy MMORPG, ami egy sorozattal együttműködve akarta bevonni a játékosokat egy új világba. Akkor ez nem jött össze, de a Trion nem adta fel a reményt.

Defiance - ez az MMO is free-to-play lesz

Hír | 2014.05.02 19:20

Az itthon Az ellenállás városa néven futó sorozattal összetartozó Defiance MMO hamarosan teljesen ingyenessé válik, pedig eddig sem kellett sokat fizetni érte.

Defiance - 72 órás trial PC-re

Hír | 2013.07.14 16:00

A Trion meglepett minket egy 72 órás trial lehetőséggel: íme a teljes hozzáférés MMO shooter játékukhoz, a Defiance-hoz.

Ezekkel játszunk áprilisban

Hír | 2013.04.01 12:00

Jajj, ezek a játékfejlesztők, ilyen évkezdés után áprilisban sem hagynak nyugodni minket.

Defiance - videón a TV sorozatos játék fegyverei

Hír | 2013.03.10 18:05

Nemsokára megérkezik a Defiance, mely tévénk és monitorunk képernyőjén egyaránt támad.

Defiance béta hétvége közeleg PC-re

Hír | 2013.01.03 19:20

A Trion nyilatkozatából kiderül, hogy három hét múlva, a PC-s rajongótábor kipróbálhatja a sorozattal párhuzamosan készülő MMO-t.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)