Gears of War

Gears of War kép

Az Epic Games fejlesztői annyi év után végre elszakadtak az Unreal univerzumtól, hogy ezúttal egy hatalmas létszámú sáskaszerű (de inkább ember méretű) idegen fajtól kelljen megvédenie a játékosoknak az emberiséget Gears of War név alatt. A parancs megtagadás miatt börtönbe zárt főhősünk, Marcus Fenix az első néhány támadást még cellájának hűvösén tölti, azonban ahogy egyre reménytelenebbé válik a helyzet kap még egy esélyt: Felfegyverezik és kiküldik a harcmezőre. Ha túléli a háborút, szabad lesz, ha nem, azt tudjátok...


Gears of War kavargatás

Hír | 2007.01.11 09:56

Nemrég kikerültek olyan infók a világhálóra, hogy a legújabb NVIDIA béta driverek kódjában el volt rejtve a Gears of War (ez úton is köszönjük a sok levelet, amiben felhívtátok erre a figyelmünket :) cím, ám Mark Rein ma végre nyilatkozott az ügyben.

[KépZ] Új Gears of War multi pályák

Hír | 2007.01.08 10:26

A Microsoft két új multiplayer pályát jelentett be az Xbox 360-ra már megjelent Gears of War játékhoz.

Gears of War - totális tarolás!!!

Hír | 2006.11.21 22:52

A Microsoft jelentéséből kiderül, hogy a Gears of War messze a remények és találgatások fölött teljesít! Alig két nappal a hivatalos megjenése után az angol eladási listák élére került!

Gears of War - A "legjátékabb jóság"

Hír | 2006.11.18 19:42

Míg mi, "szegény" PC mániákusok csak reménykedünk abban, hogy valamikor 2007-ben elkészül a Gears of War PC-re, addig az Xbox 360 platformon, úgy tűnik mindent visz!

Gears Of War PC: újabb bizonyíték

Hír | 2006.11.17 10:35

Xbox 360 konzolon már bemutatkozott az Unreal Engine 3-mal hajtott futurisztikus akciójáték, a Gears Of War (nem kis sikerrel!), ám az eddigi pletykák és félhivatalos megerősítések után újabb jel utal arra, hogy hamarosan már mi, PC-sek is nekiállhatunk hentelni vele!

A PC-s Gears of War csak 2007 végén jön

Hír | 2006.10.20 13:42

Miközben az Xbox 360-as verzióra a konzol tulajdonosainak már nem kell sokáig várniuk, a PC-sek sajnos csak több, mint egy év múlva tolhatják a Gears of Wart.

Betiltották a Gears of Wart Németországban

Hír | 2006.10.19 16:31

Az Unreal 3 motort használó, rendkívül látványos és ígéretes Gears of Warnak sem a hamarosan megjelenő Xbox 360, sem a PC-s verziójával nem játszhatnak majd a német gamerek, az USK, a német korhatározást szabályozó intézmény ugyanis nem volt hajlandó sehova besorolni a játékot, így nem is fog megjelenni Németországban.

A nagy Gears of War bejelentés?

Hír | 2006.08.03 17:07

Úgy tűnik, Mark Rein az Epic Games alelnöke nemrég arra célzott a Gears of War kapcsán mint nagy bejelentés, hogy elárulják a játék pontos megjelenési dátumát. Az Xbox.com-on felbukkant ugyanis egy közlemény, melyben a Microsoft bejelenti, hogy a Gears of War című Unreal Engine 3-as akciójáték 2006. november 12-én debütál a cég Xbox 360-as konzolján. Úgy tűnik, a PC-seket (egyelőre) elfelejtették, ugyanis a megjelenési időpont kizárólag az újgenerációs konzolra vonatkozik. S mivel csütörtök van, nem valószínű, hogy a héten bármi más nagy bejelentés érkezne még a játékkal kapcsolatban, így sajnos meg kell elégednünk ezzel. A Gears of War egyébként két változatban kerül majd a boltokba. A gyűjtőknek szánt kiadás egy koncepciós rajzokat tartalmazó könyvecskét, illetve egy bónusz DVD-t tartalmaz a készítés menetét bemutató videókkal tömve. Mindez egy elegáns fémdobozban vásárolható majd meg 70 dollárért. Köszönjük szépen... :)

[KéPZ] Gears of War + Fansite Kit

Hír | 2006.07.26 10:07

Gyönyörű ez a Gears of War, ráadásul jövő héten valami NAGY bejelentésre számíthatunk a játékkal kapcsolatban. Egyesek azt gyanítják, hogy elárulják a játék pontos megjelenési időpontját, ami állítólag idén november környéke lesz, mivel ekkor debütál a Sony PlayStation 3. Az pedig ugye a Microsoft által támogatott Epic Games számára fontos, hogy ugyanakkor ők is durranthassanak valamit. Majd kiderül... Addig is íme a képek, illetve egy fansite kit, amivel bárki rajongói oldalt készíthet. A száz megás csomagban minden földi jó megtalálható, ami egy ilyen portál elkészítéséhez szükséges lehet. Katt!

NAGY Gears of War bejelentés jövő héten!

Hír | 2006.07.25 18:01

Az Epic Games alelnöke, Mark Rein maga írt egy fórumhozzászólást, mely csupán ennyit tartalmazott: NAGY bejelentés érkezik a jövő héten! Többet nem árult el, hiába találgattak az ottani fórumozók. Vajon mire számítsunk? Elméletileg az már hivatalos, hogy a játék PC-re is elkészül, szóval lehet, hogy egy folytatásról rántják le a leplet? Nemsoká kiderül... Update: Íme néhány friss artwork a játékból. Nagyon finomak!

[KéPZ] Gears of War bünti

Hír | 2006.05.10 03:02

Hihetetlen durva Gears of War képekre leltünk, ma már ugyan nem először, de ez azért akkor is említésre méltó, finoman szólva :) Egyes piktúrák extrém felbontásúak, s így még az egyik karakter hajszálait is megszámolhatjuk - SZÓ SZERINT!!!

[MOVIE] Gears of War

Hír | 2006.05.10 02:13

Íme egy jóval hosszabb, bár rosszabb minőségű in-game részlet a Gears of War-ból. Külön felhívnám a figyelmet a vér kidolgozására. Ilyen fröcsit szerintem még egyetlen játékban sem láthattunk - elképesztően reálisan repül a vörös!! Töltsdezerrel-e!

[MOVIE] GEARS OF WAR E3 2006

Hír | 2006.05.10 00:39

Nagyjából egyetlen fontos videó maradt ki: ez pedig a Gears of War E3-as prezentációja. Azt hittük, ennél durvábbat már nem tudnak mutatni a játékból... hatalmasat tévedtünk!!! Jó a pattogatott kukoricaaaaaaaaaaaaa!

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)