Golden Axe: Beast Rider

Golden Axe: Beast Rider kép

A ''90-es évek elején hódító klasszikus beat ''em up feldolgozása, melyben a cél ismét a régi: lecsapni mindent és mindenkit, aki ránk támad. A játék természetesen 3D-be költözött, s a három választható karakterből egy marad: a vörös hajú amazon. Az eredeti játékban nagy sikert aratott hátasok most központibb szerepet kapnak, a játék egyik legfontosabb elemét jelentik.


A Golden Axe: Beast Rider saját fejlesztőit is felaprította

Hír | 2018.09.07 11:00

A játék fejlesztői egy érdekes interjúban emlékeznek meg az előző generáció egyik leggyengébben sikerült játékának fejlesztési folyamatáról. Spoiler: nem ez volt életük legboldogabb időszaka.

Golden Axe: Beast Rider - Debütáló videó

Hír | 2008.06.02 19:30

A SEGA jóvoltából feltámasztott Golden Axe-sorozat legújabb epizódja végre egy mozgóképpel is megörvendeztetett bennünket!

Golden Axe: Beast Rider - előzetes

Hír | 2008.05.23 15:16

Újabb hosszú ideje pihenő játéksorozathoz készül a modern kor igényeihez igazított folytatás. Ezúttal a '90-es évek elejének arcade klasszikusa az áldozat.

Golden Axe: Beast Rider - suhan a kard, sújt a fejsze

Hír | 2008.02.06 20:26

A SEGA nyilvánosságra hozta az első képeket a berkeikben készülő, Beast Rider alcímet viselő Golden Axe remake-ről.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)