Hysteria Hospital: Emergency Ward

Hysteria Hospital: Emergency Ward kép

A plasztik-köntösbe csomagolt Hysteria Hospital: Emergency Ward tagadhatatlanul a kórházmenedzserek atyjaként emlegetett Theme Hospital által lefektetett alapokra építkezik. Egy kötelező vizuális ráncfelvarrás keretében szinte minden meghatározó játékelemét átemelte a Bullfrog klasszikusának, egyetlen kivétellel: mindenre meghatározott mennyiségű idő áll rendelkezésünkre. Mindenható félistenként szükséges ellátni akadékoskodó betegeinket, akik legtöbbje valamilyen légből kapott, kacajt keltő nyavalyában szenved. A fejlesztők kifejezetten a casual rétegének kedveznek játékukkal, ennek köszönhetően könnyen elsajátítható és egyszerű játékmenettel „operál” az Hysteria Hospital: Emergency Ward.


Pc-s játék rövid hírek

Hír | 2009.07.10 15:49

Többször ért már minket az a vád, hogy bizonyos PC-s játékokkal sosem foglalkozunk - bizony vannak kevésbé népszerű vagy alig ismert címek. Ezek rövid híreit foglaltuk most egy csokorba.

Hysteria Hospital: Emergency Ward demó

Hír | 2009.03.13 21:34

Tölthető a Hysteria Hospital: Emergency Ward demonstrációs verziója, eseti játékosok előnyben.

Hysteria Hospital - Kórházlátogatás áprilisban

Hír | 2009.03.04 18:33

Áprilisban érkezik a kifejezetten casual játékosoknak szánt Hysteria Hospital: Emergency Ward.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)