Just Cause

Just Cause kép

San Esperito gyönyörű szigetén forrong a hangulat: a különböző hatalmi csoportosulások és lázadó szervezetek egymást marják a hatalomért, mialatt a korrupt kormány tömegpusztító fegyverekre tesz szert. A CIA egyik legjobb ügynökét, Rico Rodriguezt küldi a helyzet megoldására, ő pedig csőre töltött fegyverekkel veti bele magát az akcióba.


Új Just Cause és Mad Max játékon dolgozik az Avalanche

Hír | 2013.02.07 10:43

A legfrissebb pletykák szerint a Just Cause 3 mellett a Mad Max játékváltozatát is az Avalanche fejleszti.

Három új játékot fejleszt az Avalanche

Hír | 2012.03.01 17:43

A svéd származású fejlesztőcsapat az év első felében három, vadonatúj projektet szeretne bejelenteni a nagyérdemű számára.

Just Cause mozifilm készül

Hír | 2009.08.11 10:08

A Tomb Raider és a Hitman után újabb Eidos-játék megfilmesítésére sikerült összekalapozni a pénzt.

[MOVIE] Just Cause Múvidömping

Hír | 2006.09.24 14:55

Közel egy időben négy videót adtak ki a Just Cause című harmadik személyű akciójátékból.

Just Cause PC demó megerősítve

Hír | 2006.08.22 13:05

Korábban már szót ejtettünk arról, hogy hamarosan várható a Just Cause demója, ám akkor még csak a konzolos változatot erősítették meg.

[MOVIE] Just Cause 'Így készül #1'

Hír | 2006.08.18 08:41

Megérkezett az első kulisszák mögötti videó a Just Cause című harmadik személyű akciójátékról. Ha minden igaz, a jövő héten demót is kapunk, úgyhogy nagyon felgyorsultak az események az alkotás körül. A videóban a fejlesztőcsapat alapítója mesél a stúdióról, valamint a játék főbb ismérveiről.

[MOVIE] Just Cause

Hír | 2006.08.17 08:55

Megérkezett a Just Cause című harmadik személyű akciójáték legújabb videobemutatója. A történetet már nagyjából ismerjük: egy Rico Rodriguez nevű CIA ügynököt alakítunk, s feladatunk San Esperito kormányának megbuktatása lesz. Sőt, azt is tudjuk, hogy valószínűleg a jövő héten demó érkezik a játékból. Egyébként az új videóban pont a háttértörténetet járják körül egy kicsit - nagyjából bele is fér egy percbe :)

[MOVIE] Just Cause - Mehikó mohikán

Hír | 2006.08.03 20:08

Előkerült egy új videó a Just Cause című Dél-Amerikai harmadik személyű akciójátékból, mely az Avalance Studios berkeiben készül. A nagyjából egy perces videóból nem sok újdonságot tudunk meg, de akinek a játék eddig is tetszett, az talán jobban várja majd az év végi megjelenést.

[MOVIE] Just Cause

Hír | 2006.07.28 08:28

Nem túl szerencsés sokáig hallgatni egy játékról, aztán elpuffogtatni mindent, amink van belőle. Egyelőre úgy tűnik, hogy az Eidos ezt csinálja a Just Cause című akció-kaland játékával, amely igen egyedi, vagy legalábbis némileg kevésbé sablonos környezettel és hangulattal rendelkezik. Az ősszel megjelenő alkotásból most egy újabb videó érkezett. Titkos "ügynökként" a kormánynak dolgozol, ahol egy dél-amerikai állam csínytevéseit kell kinyomoznod és felszámolnod.

[MOVIE] Just Cause

Hír | 2006.07.27 10:26

Új videó érkezett a Just Cause című dél-amerikai harmadik személyű akciójátékról, amely az Avalanche Studios fejlesztésében áll. A játék pontos megjelenési időpontja nem ismert, de elméletileg még idén boltokba kerülhet. Érdemes odafigyelni erre az alkotásra, viszonylag ígéretesnek tűnik.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)