LocoCycle

LocoCycle kép

A meglehetősen őrült megvalósítással bíró LocoCycle mögött az a Twisted Pixel áll, akinek korábban olyan címeket köszönhettünk, mint a 2009-es Splosion Man, vagy éppen a 2011-es The Gunstringer. Az Xbox One egyik nyitócímében egy öntudatra ébredt, a harcművészetekben kifejezetten jártas motorral egy spanyol Pabló nevű motorost vonszolva száguldozunk az országutakon, miközben olyan ellenfelekkel vesszük fel a harcot, mint például a repülő robotok. A S.P.I.K.E. névre hallgató kétkerekű hangját egyébiránt Robert Patrick (Terminátor 2) szolgáltatja.


LocoCycle - akár B-kategóriás film is lehetne

Hír | 2013.11.07 21:20

Freddy Rodriguez, James Gunn és Tom Savini is szerepelnek a LocoCycle legújabb videójában, amit már a trió miatt is érdemes megtekinteni, főleg a Terrorbolygó és a Holtak Hajnala rajongóinak.

LocoCycle - PC-re is érkezik?

Hír | 2013.10.13 09:45

A Twisted Pixel őrült játéka, amely korábban Xbox-exkluzív volt, a korhatár besorolásért felelős szervek szerint hamarosan PC-re is megjelenhet.

LocoCycle - az Xbox One egyik nyitócíme lesz

Hír | 2013.06.08 15:06

Őrült játékkal készül a Twisted Pixel az új Xbox megjelenésére, melyben egy öntudatra ébredt motort kell majd irányítanunk, aki egész véletlenül verekedni is tud. Érdekes koncepció.

LocoCycle - Teaser trailer

Hír | 2012.06.05 20:55

Egy titokzatos és meglehetősen impozáns, nyúlfarknyi előzetessel rukkolt elő a Microsoft tegnapi konferenciáján.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)