Madagascar: Escape 2 Africa

Madagascar: Escape 2 Africa kép

Madagascar szigetén kívül is létezik élet, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy Alex és barátai Afrikában kötöttek ki. Az animációs filmet feldolgozva az Activision kötelékében újabb filmadaptációt kaphatunk kézhez, leginkább a fiatalabb korosztálynak szánva. A Toys for Bob-nak köszönhető a PlayStation 3-as, Xbox 360-as, valamint Wii-s átiratok, a Griptonite Games felel a DS verzióért, az Idolminds a PlayStation 2-esért, míg az Aspyr Media a pc-s változatot hozta felszínre. A Madagascar: Escape 2 Africa tehát szórakoztató, kalandokkal teli kikapcsolódást ígér kicsinek, nagynak, konzolosnak és nem konzolosnak egyaránt!


Madagascar: Escape 2 Africa - Jungle Boogie

Hír | 2008.11.21 08:22

Csodás alkalom nyílik egy kis többszemélyes vadállatkodásra, a Madagascar: Escape 2 Africa keretében.

Madagascar: Escape 2 Africa Demo

Hír | 2008.10.12 11:44

A New York-i állatkert szökevényei a mozivászon mellett újra letámadják a lehető legtöbb játékplatformot. Demo érkezett.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)