Mount & Blade

Mount & Blade kép

A Mount & Blade egy középkori akció-rpg, amely a mai játéktendeciáktól eltérően teljes mértékben hanyagolja a fantasy-t és a mágiát. Helyette egy harcos bőrébe bújva járhatjuk az olykor háború dúlta vidéket, kihívás vagy csak szimplán megélhetés után kutatva. Ahogy karrierünk ível felfelé, lassan saját seregünk lesz, amelyekkel beállva valamelyik király zászlaja alá címet és birtokot szerezhetünk magunknak. A nagyobb városok piacai között kereskedhetünk is, ha épp beleuntunk a tökéletesen eltalált harcrendszerbe. Akár lóházról akár pedig gyalog, számtalan fegyverrel számtalan stítlusban vagyunk képesek harcolni, aminek a megtanulása könnyű, de a profivá válás nehéz. Történet és kidolgozottság terén kissé alulmaradó Mount & Blade mellé a rajongók már így is halomnyi moddal rendelkezik, melyek között mindenki megtalálhatja a kedvencét.


Mount & Blade Warband - Gameplay trailer

Hír | 2009.06.05 08:08

A Mount & Blade amolyan garázsprojektnek indult, de a végére egy egészen jófajta egyveleg lett belőle.

Mount & Blade - Teszt

Teszt | 2009.02.03 17:44

mazur: „Nem olyan rossz ez!”

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)