Phantasy Star 0

Phantasy Star 0 kép

A Phantasy Star Zero sztorija szerint a vadász kaszthoz tartozunk, olyan vadász mivoltát öltjük magunkra, aki nem vetetette meg korábban a közelharcászati elemeket. Így egyfajta hibridet kapunk, melee- és ranged téren is fejleszthető skillekkel, sőt, varázslásban is otthon lehetünk némi gyakorlat és szintlépés után. Mondanom sem kell, a karakter fejlődése evidens, ha már RPG, akkor legyen is az igazából. A játékos inventory-ja pont eltalált, mármint a méretet tekintve, igaz, a rengeteg lootolásból származó cucc számára kell is helyet szorítani, jócskán. A játék szavatosságát alapvetően nem a hét különböző, bejárható és felfedezhető világ biztosítja, hanem a lehetőség arra, hogy régebbi helyszínekre visszatérhessünk. Szükség is lesz rá, hiszen a felvett questek nagy része ide-oda küldözgeti a játékost, ráadásul egyszer sem találkozunk ugyanazzal az ellennel, visszatérve egy korábbi területre.


Phantasy Star Zero - DS teszt

Teszt | 2010.02.23 16:04

Elvétve találni a Nintendo kézikonzoljára jó RPG-t.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)