PokéPark

PokéPark kép

PokéPark lakói igen barátságosak, többen már akkor megszeretnek minket, mikor először beszélünk velük. A játék elején Chatot névre hallgató első barátunk megajándékoz minket egy barátságfüzettel, melybe minden későbbi pokémon neve bekerül, aki megkedvelt minket. Szerencsére ebbe a könyvbe hamar elkezdenek zúdulni a nevek, hiszen Pikachu nemcsak bájos, hanem erős és gyors pokémon is, így nem jelent neki gondot, ha valaki kihívja csatázni a játékban. Mert leendő barátaink ezt szeretik: vagy azt kérik, hogy fogócskázzunk velük, vagy azt, hogy győzzük le őket egy csatában. Ritkább esetben (a nagyobb és lomhább pokémonoknál) ételt kell szereznünk nekik, és akadnak olyanok is, akik akadálypályát állítanak fel nekünk, amit teljesítenünk kell ahhoz, hogy megnyerjük őket magunknak. Ha sikeresen vettünk minden kihívást, akkor egy-egy névvel bővül a barátlistánk, ráadásul az is gyakran előfordul, hogy újabb pokémonok érkeznek, hogy velünk játszhassanak, miután "legyőztük" társukat. PokéPark, PokePark


PokéPark: Pikachu kalandjai játékteszt

Teszt | 2010.08.03 20:30

Nintendo Wii-re teszteltük a legújabb Pokémon játékot. Cuki!

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)