Red Dead Redemption

Red Dead Redemption kép

A nem igazán kiemelkedő 2004-es Red Dead Revolver után a Rockstar Games megalkotta a világ legismertebb és egyik - ha nem a - legjobb westernjátékát, a Red Dead Redemption-t. A történet az 1900-as évek legelején játszódik, amikor az Egyesült Államok kormányzata a hatalmas ország utolsó falvaiban is kezdte megszilárdítani a törvényes rendet, felszámolva ezzel a klasszikus vadnyugati filmekben igen jól, a valóságban azonban alig ismert világát. Hősünk, John Marston egykori bandita, véres múltját feladva a törvény szolgálatába szegődött, és a veszélyes bűnözők (köztük egykori társai) kézre kerítését kapja feladatul a kormány ügynökétől. A Red Dead Redemption-t sokan A westernként emlegetik, ami nem is csoda, hiszen a játék teljesen nyílt, élő és lélegző világában, a GTA-hoz hasonlóan szinte teljes szabadságot kapunk, a gigantikus méretű játéktéren pedig számtalan mellékküldetést rejtettek el a vadászattól, a vadlovak vagy a szökevények befogásáig. A játék megörökölte a GTA IV motorját, így hasonlóan szép grafikára, és részletes kidolgozottságú világra számíthatunk, ráadásul a RAGE engine-t kiegészítették az Euphoria fizikai engine-nel, mely a játékban fontos szerepet kapó állatok valósághű modellezéséért felel. A fejlett harcrendszerben fontos szerepet kapnak a fedezékek, és egy időlassító megoldás is segít bennünket, amivel kényelmesen kijelölhetjük a golyók helyét áldozatunkon, majd az automata adja le helyettünk a lövéseket. Az ígéretes multiplayer módban a hagyományos lobby-t az offline játéktér helyettesíti, ahol bármikor csatlakozhatunk a multis eseményekhez. Bandákba verődve üthetünk rajta az ellenséges csapatokon, járhatunk vadászni, és kalandok között vándorolhatunk a kietlen pusztákon. Kincs minden perce.


Red Dead Redemption (2023)

Red Dead Redemption (2023) kép

A Red Dead Redemption újrakiadása PlayStation 4-re és Nintendo Switchre.


Red Dead Redemption képcsokor

Hír | 2009.10.30 18:10

Egy ideje nagy a hallgatás a Red Dead Redemption körül, és igazi jó hír most sincs, csak néhány kép.

Red Dead Redemption - Képek

Hír | 2009.05.29 10:21

A Red Dead Redemption késése miatti felhördülést egy kisebb képcsokorral igyekszik csillapítani a Rockstar.

Rockstar E3 felhozatal

Hír | 2009.05.14 13:56

Minden idők legrövidebb listáját olvashatjátok alant, melyből megtudhatjuk, mit láthatunk a Rockstar standnál az idei E3-on.

Red Dead Redemption - Debut Trailer

Hír | 2009.05.07 14:17

A tegnap megszellőztetett Red Dead Redemption trailer megérkezett, s fel is kúszott gamer videómegosztó oldalunkra.

Holnap érkezik az első Red Dead Redemption trailer

Hír | 2009.05.06 18:22

Holnap esedékes az első Red Dead Redemption trailer megjelenése, végre pillantást vethetünk a Red Dead Revolver folytatására.

100 dollár alatt a PlayStation 2 ára

Hír | 2009.03.31 14:11

A Sony a piac várakozásainak megfelelően csökkentette egyik konzolja árát, de nem épp azt, amelyikre számítottunk.

Új Rockstar játék bejelentve: Red Dead Redemption

Hír | 2009.02.04 17:12

Red Dead Redemption néven új konzolos alkotással bővül a Rockstar kínálata, megjelenés ősszel várható PS3-ra és X360-ra.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)