The Division Resurgence

The Division Resurgence kép

A mobilokat megcélzó The Division Resurgence célja, hogy Androidra és iOS-re is átültesse azt az élményt, amit a Ubisoft a The Division játékokkal a nagyobb platformokon nyújt. A Resurgence Manhattanban játszódik, nem sokkal a fekete pénteken kitört járvány után, és egy új történetet mesél el a The Division franchise-on belül, amelyben felbukkannak ismerős és ismeretlen karakterek is. A játék testreszabható kezelőfelületet és többféle irányítási módot biztosít, a játékmenet pedig a megszokott formulára, azaz a fedezék mögüli lövöldözésre és lootolásra épít. Nem csak egyedül rohanhatunk neki, tartalmaz PvP és kooperatív módot is.


Játszol a The Division Resurgence-szel, és nem hiszed el, hogy ilyet mobilon már lehet

Hír | 2023.06.13 18:08

A teljes The Division-élményt sikerült átültetnie mobilokra a Ubisoftnak, és csak a látvány terén kellett szerény kompromisszumokat kötnie.

A mobilos The Divisionben is lesz Dark Zone, az új trailer megmutatta, mire számíthatunk

Hír | 2022.09.10 21:38

Annak idején, a The Division megjelenésekor a Dark Zone volt a játék egyik legnépszerűbb darabja, így azt a stúdió nyilván magával hozza az új platformokra is.

Videó mutatja meg, milyen élmény lesz a mobilos Tom Clancy's The Division Resurgence

Hír | 2022.07.13 18:18

Nem csak a képek, a gameplay videó alapján is egészen úgy néz ki a The Division Resurgence, mint konzolos és PC-s elődei.

Lenyűgöző mobiljáték lesz a Tom Clancy's The Division Resurgence

Hír | 2022.07.06 18:00

A The Division játékok élményét hozza el mobilokra a Ubisoft.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)