The Witcher 3: Hearts of Stone

The Witcher 3: Hearts of Stone kép

A The Witcher 3: Hearts of Stone, avagy magyarul Kőszívek a CD Projekt RED nagysikerű, nyitott világú szerepjátékának első hivatalos kiegészítője. Ebben ismét Ríviai Geralt bőrébe bújhatunk, akit ezúttal egy kegyetlen banditavezér, a halhatatlan Olgierd von Everec legyőzésére fogadott fel a titokzatos Tükrök kereskedője. A Hearts of Stone több mint 10 órányi új kalandot ígér, miközben új szereplőkkel ismerkedhetünk meg, új szörnyekkel szállhatunk szembe, új fegyvereket, varázstárgyakat és gwynt lapokat használhatunk, egy új románcba kóstolhatunk bele és egy olyan történetet élhetünk át, amelyet ismét a saját döntéseink alakítanak. A The Witcher 3: Hearts of Stone dobozos kiadásában ráadásul helyet kapott a gwynt kártyapaklik közül kettő (szörnyek és scoia'tael) is útmutatóval és zsetonokkal kibővítve, amelyet a Blood and Wine című második kiegészítő bővít ki a maradék két paklival (összesen 154 kártyalapról van szó).


Witcher történelem 13. - ez történik a The Witcher 3: Hearts of Stone kiegészítőben

Hír | 2020.05.30 20:30

Oxenfurt közelében Geralt egy átlagosnak tűnő felhívásra lesz figyelmes: végezzen egy csatornában ólálkodó szörnnyel. Azonban a feladat jóval komplikáltabbá válik, mint előre gondolta, és kénytelen belevágni három lehetetlen küldetés teljesítésébe.

The Witcher 3: Wild Hunt - Hearts of Stone - egy kis tánc is befért a launch trailerbe (videó)

Hír | 2015.10.06 21:10

Már csak egy hét választ el a Witcher 3: Wild Hunt - Hearts of Stone megjelenésétől, így a CD Projekt RED összedobott egy utolsó trailert, ami elég jó ízelítőt ad a kiegészítő hangulatából.

The Witcher 3: Hearts of Stone - erre a zenére szörnyvadászunk (videó)

Hír | 2015.10.02 16:37

Miután legutóbb belenézhettünk a The Witcher 3: Wild Hunt első nagy kiegészítőjébe, most bele is hallgathatunk a Hearts of Stone zenei albumába.

The Witcher 3: Hearts of Stone - rengeteg képet mutatunk a kiegészítőből

Hír | 2015.09.28 17:10

Temérdek kép látott napvilágot a The Witcher 3: Wild Hunt első kiegészítőjéről. Nézd meg őket nyugodtan, az esetleges spoilerektől sem kell félned.

The Witcher 3: Hearts of Stone - ezt tudja az első nagy kiegészítő

Hír | 2015.09.13 11:01

Hamarosan érkezik a The Witcher 3: Wild Hunt első fizetős kiegészítője, melynek részleteibe most a játék rendezője avatta be a rajongókat.

The Witcher 3: Hearts of Stone - megvan az első kiegészítő megjelenési dátuma (videó)

Hír | 2015.09.08 15:00

Nem sokkal azután, hogy fontos részleteket tudtunk meg róla, megérkezett a The Witcher 3 Hearts of Stone kiegészítőjének megjelenési dátuma is.

The Witcher 3: Wild Hunt - ha nem vagy elég magas szintű, nem játszhatsz a kiegészítővel

Hír | 2015.09.08 11:03

A CD Projekt RED elárult pár hasznos információt a The Witcher 3: Wild Hunt első nagy kiegészítőjéről, a Hearts of Stone-ról.

The Witcher 3: Wild Hunt - egy régi ismerős a fizetős DLC-kben?

Hír | 2015.07.23 10:00

A CD Projekt RED egy röpke pillantást engedett a The Witcher 3: Wild Hunt fizetős kiegészítőire, amelyek közül a Hearts of Stone-ban egy régi ismerős is visszaköszönhet.

The Witcher 3: Wild Hunt - Hearts of Stone és Blood and Wine, a két fizetős DLC

Hír | 2015.04.07 18:33

Harminc órányi extra szórakozást ígér a Witcher 3 két DLC-je, a Hearts of Stone és a Blood and Wine, amik ugyan nem ingyen járnak, de abszolút megéri fizetni értük.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)