Twisted Metal

Twisted Metal kép

A Twisted Metal széria részei sok embernek okoztak őrült, roncsgyártó és gumikoptató élményeket. A játék azonban koránt sem halott, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy leporolva magát 2012-ben visszatért, hogy újra káoszt teremtsen. A Twisted Metal egy versenynek már-már alig nevezhető játékmenettel várja a játékosokat, amit extrém és egyenesen őrült járművekkel, illetve pusztító fegyverekkel fűszerez meg. A kicsit Carmageddon-t idéző darab minden járművének megvan az erőssége és gyengéje, illetve saját speciális fegyverzete is. A játékban a régi szereplők is visszaköszönnek, többek között a forrófejű bohóc Sweet Tooth és a kerekek közé szorult Axel. Minden pusztításra vágyó versenyzőnek érdemes kipróbálni a Twisted Metal-t.


David Jaffe ingyenes lövöldét készít

Hír | 2012.06.08 18:00

A God of War és a Twisted Metal megalkotója bejelentette, hogy következő projektje egy free to play FPS lesz.

Twisted Metal - Kétkerekezés mától nem csak az előrendelőknek

Hír | 2012.04.18 19:40

Végre teljes a csapat, Sweet Tooth pedig még a Starhawk-ot is meghódítja.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)