Valiant Hearts: The Great War

Valiant Hearts: The Great War kép

A Rayman játékokért felelős Ubisoft Montpellier egy sokkal komorabb alkotást készített el a Valiant Hearts: The Great War képében, amely öt különböző ember egymást keresztező sorsáról szól a második világháború idején. A játék a barátság, a szeretet, az önfeláldozás és a tragédia témáit dolgozza fel a Rayman Legends alatt duruzsoló grafikus motor közreműködésével. Az öt szereplő (egy német katona, egy francia hadifogoly, egy amerikai önkéntes, egy belga ápoló és egy angol pilóta) történetét bármilyen sorrendben végigjátszhatjuk, egy valami azonban mégis közös bennük: mindegyikőjüket kíséri egy hűséges kutya, aki a köztük lévő kapocs részét képezi. A változatos helyszínek ellenére ez bizony nem egy tündérmese.


Valiant Hearts: The Great War - ingyenes az első epizód iOS-re

Hír | 2015.04.03 11:42

A Ubisoft Montpellier nagysikerű kalandjátéka, a Valiant Hearts: The Great War első epizódja ingyenesen beszerezhető iOS-re.

Ubisoft - kilépett a Valiant Hearts rendezője is

Hír | 2015.03.15 10:47

Yoan Fanise, a Valiant Hearts rendezője azzal indokolta döntését, hogy az első világháborús játék után nem akart visszatérni a AAA-játékokat készítő hatalmas stúdiók világába.

Valiant Hearts: The Great War teszt - az első világháború egyetlen csodája

Teszt | 2014.08.18 14:37

2D-s kalandjáték-platformer keverék lenyűgöző külcsínnel és egy az első világháborúba elkalauzoló érzelmi hullámvasúttal.

Valiant Hearts: The Great War - már tölthető a magyar felirat

Hír | 2014.08.05 11:58

Elkészült a Valiant Hearts: The Great War fordítása, az érzelmi hullámvasút pedig magyarul is épp annyira letaglózó.

Valiant Hearts: The Great War - lesz magyar felirat

Hír | 2014.07.23 18:59

Hamarosan elkészül a Valiant Hearts: The Great War fordítása, videón nézhetitek meg, hol tart a munka.

Valiant Hearts: The Great War - egy háborús játék, amilyet még nem láttál

Hír | 2014.06.26 12:37

A Valiant Hearts: The Great War háborúja nem olyan, mint amit megszoktunk. Ez inkább egy egyedien prezentált megható utazás. A Ubisoft legújabb játéka már elérhető.

E3 2014 - a Valiant Hearts: The Great War egyszerre megható és gyönyörű

Hír | 2014.06.10 01:45

A Valiant Hearts: The Great War E3 2014-es trailere fantasztikusra sikerült, egyre jobban várjuk a megjelenést.

Valiant Hearts: The Great War - júniusban jön az első világháborús játék

Hír | 2014.05.07 21:20

A Ubisoft Montpellier ismét egy gyönyörű játékot hoz el nekünk, ami most nem egy fantáziavilágban, hanem az első világháborúban játszódik.

Valiant Hearts: The Great War - a Rayman Legends készítőinek új játéka

Hír | 2013.09.10 19:00

Miközben nem győzzük megköszönni a Ubisoft Montpellier-nek a legutóbbi két Rayman játék elkészítését, a csapat egy más témájú, de hasonlóan érdekes projekten dolgozik.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)