Yakuza 3

Yakuza 3 kép

A SEGA látványos akciójátékában, a Yakuza 3-ban, a japán alvilág, a yakuzák világának legsötétebb bugyraiba szállunk alá. Kazuma, a főhős, sötét múltját hátrahagyva, békében él Okinawa városában, ahol egy árvaházat működtet. Az idillt azonban váratlan események törik darabokra, és arra kényszerítik Kazumát, hogy visszatérjen elfeledni hitt, régi közegébe. A készítőknek sikerült egy izgalmas történetet kreálniuk, de a hangsúly természetesen az akción, és a brutális utcai harcok, maffia leszámolások minél hitelesebb ábrázolásán van, amiben a Yakuza sorozat mindig is az élvonalba tartozott. Az utcai mészárlások mellett arénaharcokban is részt vehetünk, ha pedig pihenni, vagy szórakozni vágyunk, Okinawa homokos tengerpartja, vagy Tokió night clubjai várnak bennünket. Azt viszont mulatozás közben se felejtsük el, hogy egy yakuza a kardja nélkül sehova nem megy …


A japánok már a Yakuza 5-re várnak

Hír | 2010.03.16 14:02

Európában még csak négy napja kapható a Yakuza 3, a 4-ről pedig még nem is álmodhatunk. Közben a japán gamerek már a Yakuza 5-re várnak…

Yakuza 3 - helyszín trailer

Hír | 2010.02.26 14:41

A demó, a szebbnél szebb képek és a szereplőket bemutató trailer után, ezúttal a helyszíneket ismerhetjük meg. Két hét múlva itt a Yakuza 3!

Yakuza 3 - trailer, screenshot és demó érkezett

Hír | 2010.02.19 14:02

A demó után öt screenhot és egy szereplőket bemutató trailer lelkesíti a jónépet a Yakuza 3 fogadására.

A Yakuza 3 gáláns csomagban érkezik Európába

Hír | 2010.02.05 16:00

A SEGA nem bízza a véletlenre a Yakuza 3 európai sikereit, és talán a lelkiismeretük is dolgozott, ezért sok extrát zsúfoltak a dobozba.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)