Hirdetés

A Konami kód 35. születésnapját laza szerelésekkel ünnepelhetjük

|

A nagyon laza vörös-fekete szerelésekkel az életet is elcsalhatjuk.

Hirdetés

Hölgyeim, és uraim, emeljék poharaikat fel, fel, le le, balra, jobbra, balra, jobbra, és tegyék le azokat a B, A és Start gombokra. Az NES-re 1986-ban megjelent Gradiusban felbukkant csalás azóta a gaming kultúra ikonikus részévé vált, itt részletesebben is írtunk a történetéről.

A kombináció feltűnt már a Contrában, a Castlevaniában, a Teenage Mutant Ninja Turtlesben, a Dance Dance Revolutionben és még a Metal Gearben is. Nem csoda, hogy a Konami valamilyen formában meg akarja ünnepelni annak születését.

Hirdetés

A kiadó úgy döntött, hogy belénk vési a kombinációt egy ruhakollekcióval, amiben vörös-fekete hosszú és rövid ujjú felsők, táskák, sapkák, egérpadok és bögrék viselik a kódot.

A legolcsóbb cucc a 20 dolláros bögre, míg a legdrágább a 43 dolláros hosszú ujjú póló, úgyhogy akármit is választanánk, nem kell mélyen a zsebünkbe nyúlni.

Egyelőre nem láttuk semmi jelét annak, hogy a szerelések limitált ideig lennének elérhetőek, így valószínűleg ráértek feltölteni a malacperselyt, mielőtt elkezdenétek berendelni a kollekciót.

A cuccokat a Konami kód aloldalán találjátok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)