Hirdetés

Dobjátok ki a GFUEL-t, az igazi gamerek tejet isznak

|

Szevasztok, müzlievő e-sport növendékek, itt az ideje rápattanni a tehénlére!

Hirdetés

Ha nem jutsz be az Overwatch 2-be, mert túl nagy a sor, vagy alacsony a KDA-d a League of Legendsben, akkor megvan a tökéletes megoldás: igyál egy kis tejet, és minden rendben lesz. Legalábbis a Gonna Need Milk szervezet szerint, ami a TwitchCon új hivatalos, és nem utolsósorban nagyon vicces szponzora.

A Gonna Need Milk lesz az egyik prezentáló támogatója a streamereket összecsődítő eseménynek, és terveik szerint egyébként "egymásnak eresztik majd a gamereket egy fizikai és mentális képességeket is megmérettető versenyben". Jelentsen ez bármit, de a lényeg, hogy hoznak csokis tejet ajándékba.

Hirdetés

A Gonna Need Milk kijelentette, hogy a tej a gamerek hivatalos itala, szóval dobhatjátok ki a Monstert, a Mountain Dewt és a PewDiePie ízű GFUEL port az ablakon. Csapjatok rá a tejeskannára a maximális FPS kedvéért!

A viccet félretéve egyébként nem ez az első eset, hogy valami ilyesmi történik. A Gonna Need Milk mögött a MilkPEP nevű, amerikai tejforgalmazókat kiszolgáló marketingvállalat áll. A '90-es évek végén és a 2000 évek elején például ilyen csodákkal próbálkoztak:

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Szóval a lényeg, hogy menjetek le a kisboltba, pakoljátok meg a kocsit a fehér mannával, és biztosítsátok magatoknak az előnyt a laktózérzékeny gamerekkel szemben!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)