Hirdetés

Az Nvidia marketingese életmentés közben vesztette életét

|

Philip Scholz megpróbált megmenteni egy férfit, amikor a vonat elütötte mindkettejüket.

Hirdetés

Az Nvidia marketing menedzsere, Philip Scholz elhunyt 20-án, hétfőn, a Santa Clara-i Caltrain Stationnél, amikor megpróbált kimenteni egy férfit a sínekről.

Scholz épp a hazafelé tartó vonatra várt, amikor meglátott egy embert a síneken. Azonnal ledobta a táskáját, lefeküdt a földre, és kinyúlt az idegen felé. Ahogy a szerelvény közeledett, az idegen szeretett volna kijutni onnan, de valami történt Scholz és a férfi között, mely végzetes következményekkel járt. Scholz a síneken vesztette életét, és a bajbajutott idegen is életveszélyes sérüléseket szerzett.

A férfi kilétét egyelőre nem fedték fel, aki állapota miatt még segíteni sem tudja a nyomozást. Természetesen készült felvétel az eseményről, de azon csak az látható, ahogy Scholz megpróbálja biztonságba helyezni az idegent, majd a szerelvény 50-70 MPH-s sebességgel befut az állomásra.

Az Nvidia társalapítója, Chris Malachowsky is elmondta véleményét a történtekről. „Biztos vagyok benne, hogy a reflexből jövő segítőkészsége volt az, ami ezt okozta. Ő az én olvasatomban hősként ment el.” Kijelentésével mindannyian egyetérthetünk. Nyugodjék békében. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)