Hirdetés

Elveszítette egyik vajákját a Netfilx The Witcher sorozata

|

Sajnos a korábban bejelentett színész mégsem tudja vállalni a szerepet.

Hirdetés

A Vaják elég nagy sikert aratott a Netflixen, és már javában készül a második évad, tehát hamarosan vissza is térhet a képernyőkre a Henry Cavill által megformált Geralt. A folytatásban elég sok új karakterrel fogunk találkozni, hiszen tiszteletét teszi például Vesemir és Lambert is, azonban most akad egy olyan szörnyvadász, akinek a szerepére sajnos megüresedett a hely, és egyelőre nem is tudni, ki foglalhatja el azt a későbbiekben.

Hirdetés

Kaer Morhen több vajákja, köztük Eskel is feltűnik majd a második évadban, és egy darabig úgy volt, hogy Thue Ersted Rasmussen alakítja majd a szörnyvadászt, akinek csúnya sebek éktelenkednek az arcán, és akivel már a CD Projekt Red játékaiban is találkozhattunk. Azonban rossz hír érkezett nemrég, mivel a színész az Instagramon bejelentette, hogy a koronavírus miatti átütemezések végett mégsem tudja elvállalni a szerepet, így vaják helyett rajongóként fogja megnézni a második évadot.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

😥🙏🐺⚔️ #witchernetflix #eskel #covid_19

Thue Rasmussen (@thuerasmussen) által megosztott bejegyzés,

Azt egyelőre még nem tudni, a Netflix kivel helyettesíti majd Rasmussent, de remélhetőleg sikerül megfelelő színészt találni a morcos vaják szerepére. Ti kit látnátok szívesen Eskelként?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)