Hirdetés

Ezért állt össze a Burger King és a Sony: PlayStation 5-öt lehet nyerni a gyorsétteremben

|

Sajnos erre csak az Egyesült Államokban van lehetőség, így mi nem magyarázhatjuk a PS5 iránti vágyunkkal a gyorskaja túltolását.

Hirdetés

Tegnap egy fura reklámot villantott a Burger King, amelyben a gyorsétteremlánc koronás kabalája egy PlayStation 5-öt csomagol el a hamburgerek mellé. A promóvideó közzététele után sokan azt gondolták, hogy a reklámban felvillanó október 15-i dátum egy következő PS5-ös show, netán az új konzol kezelőfelületének leleplezésének dátumát jelöli, de most kiderült, hogy nem ez a helyzet.

Mindössze "csak" arról van szó, hogy a Burger King és a Sony közös nyereményjátékot szervez, a november 22-ig tartó kampány pedig holnap, vagyis október 15-én startol el. Mi sajnos teljesen kimaradunk a dologból, a nyereményjátékra csak az Egyesült Államokban lehet jelentkezni. 

Hirdetés

A nyereményjátékban összesen 1000 darab PlayStation 5 konzol talál majd gazdára (a lemezes verzióról van szó), illetve kisorsolnak még 2000-2000 Sackboy: A Big Adventure és Demon's Souls játékot, valamint 1000 darab háromhónapos PlayStation Now előfizetést is. Mindezért a vásárlóknak csak annyit kell tenniük, hogy letöltik a Burger King applikációját, az 5 dollár feletti vásárlásukért kapott kupont pedig ebben az alkalmazásban aktiválják.

Jó lenne abban reménykedni, hogy azok, akiknek a november 19-i rajtnál nem jut PlayStation 5 konzol, legalább a burgerük mellé nyerhetnek egyet, de egyelőre sajnos nincs szó arról, hogy az Egyesült Államokon kívül más országban is ilyen nyereményjátékot indítana Sony.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)