Hirdetés

A Liverpool egyik játékosa a Football Managernek köszönheti a karrierjét

|

Ha a videojáték játékosmegfigyelői nem figyelnek fel rá, talán még mindig a negyedosztályban játszana.

Hirdetés

A FIFA mellett a Football Manager játékok is nagy népszerűségnek örvendenek a focirajongók körében, hiszen jó móka saját brigádunkat menedzselni. Viszont olyan még nem igazán történt, hogy a Sports Interactive sorozata hozzájárult volna egy valódi gólhoz.

Hirdetés

A sztori úgy kezdődött, hogy Jack Thorpe, a játéksorozat egyik kutatója néhány éve elment egy focimeccsre, ahol az egyik csapatban egy Kai McKenzie-Lyle nevű kapus védett. Később Thorpe kicsit utánanézett a dolgoknak, és kiderítette, hogy a hálóőr ugyan Londonban született, de vannak guyanai felmenői. Néhány telefonhívás után McKenzie-Lyle be is került Guyana nemzeti válogatottjába, és a 2017-es karibi kupán sikerült gólt fejelnie egy meccs végén. A többi már történelem.

A kapus jelenleg a Liverpoolban játszik, tehát elég szépen haladt a karrierje néhány év alatt. Ha tudtok angolul, akkor a People Make Games videójában megtekinthetitek a teljes sztorit.

Ti hallottatok már hasonló esetekről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)