Hirdetés

Káosz tört ki egy élményparkban, mert bezárták, miután túl sokan akartak bemenni

|

A Putt Putt Fun Center egy kevésbé vidám hellyé vált, miután a tömeg miatt bezárt, és a jegyárakat az üzemeltetők nem voltak hajlandóak visszaadni.

Hirdetés

2020 rengeteg okot szolgáltatott arra, hogy feszültek legyünk: igaz, hogy az épségünk és egészségünk érdekében, de korlátozva van az életünk, és hiába utaznánk, hiába mennénk kikapcsolódni, nem tehetjük meg úgy, ahogy régen. Egy memphisi élménypark, a Putt Putt Fun Center újra megnyitott, és 300-400 fiatal kívánt mókázni, de mivel ennyien nem lehetnek bent, az üzemeltetők úgy látták jónak, ha bezárják a helyet. Ez nyilván heves tiltakozást váltott ki.

Hirdetés

A feltüzelt tömeg akkor akadt ki igazán, amikor a belépőjegy árát nem akarták visszaadni nekik. Ezt panaszos levelek megfogalmazása és az ügy higgadt kezelése helyett úgy reagálták le, hogy elkezdték szétbontani a helyet, valahogy így:

Mint a videón is látszik, csak páran randalíroznak, a többiek figyelik az eseményeket. A rendőrség egy 13 éves fiút idézett be, mivel - feltehetően - tüzijátékot dobott a tömegbe (ki megy manapság szórakozni tüzijáték nélkül, ugye...), növényeket tépkedett ki, és egy parkoló kocsit is megpróbált megrongálni. A többieket igyekeznek felkutatni.

A vállalat annyit nyilatkozott, hogy példátlan az eset, és a továbbiakban a kiskorú látogatók csak felnőtt kísérettel léphetnek be. Személyi sérülés nem történt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)