Hirdetés

Már forog a The Last of Us sorozat, itt az első kép

|

Összeállt a stáb, így minden akadály elhárult az elől, hogy megkezdődjön az HBO produkciójának forgatása.

Hirdetés

Felgyorsultak az események a Naughty Dog számtalan év játéka díjat nyert akció-kalandja alapján készülő sorozat körül. Alighogy bejelentették, ki fogja majd eljátszani Joel lányát, már gyakorlati fázisba lépett a produkció, azaz végre forognak a kamerák.

A kanadai Calgary látja vendégül a The Last of Us alkotóit és szereplőit, akik közül hárman is ránk mosolyognak arról a fényképről, amit Gabriel Luna (Tommy Miller megformálója) osztott meg az Instagramon. A kísérőszöveg alapján már most imádja azokat az embereket, akikkel együtt fogja tölteni a következő heteket-hónapokat.

Majd' másfél év telt el azóta, hogy az HBO bejelentette, tévére adaptálja a The Last of Ust, méghozzá sorozat formátumban, ami sokkal alkalmasabb egy mozifilmnél a Naughty Dog játékában is hangsúlyos karakterdráma bemutatására.

Hirdetés

Végül tavaly novemberben kapott zöld utat a produkció, amelyet közösen felügyel a játékot társrendezőként jegyző Neil Druckmann, valamint Craig Mazin, a kiváló Csernobil minisorozat alkotója. Azóta megtudhattuk, hogy a két főszereplő (Joel és Ellie) Pedro Pascal és Bella Ramsey alakításában kelnek majd életre, a pilot epizódot pedig Kantemir Balagov fogja rendezni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)