Hirdetés

Napi büntetés: íme az Among Us-os karakterre hajazó McNuggets, ami 28 millióért kelhet el eBay-en

|

183-an licitáltak eddig a McDonald's-os csibefalatra, amire az Egyesült Államokban bukkant rá egy szerencsés.

Hirdetés

Vannak, akik Jézust látják a pirítóson, míg mások Elvis Presley-t vélik felfedezni beázásokban, de ők is csak ritkán jutnak annyi pénzhez, amennyi egy utah-i illetőre vár. Poliznát nehéz döntés elé állította az élet, de jól döntött: ahelyett, hogy engedve éhségének elfogyasztotta volna az utolsó Chicken McNuggetsét, jobban megnézte, és meglátott benne egy Among Us-os figurát.

Egyből tudta, mit kell tennie: felrakta eBay-re, hátha talál rá vevőt, hiszen nem minden nap akad az ember kezébe egy ekkora kincs.

Hirdetés

Hozzátette, hogy a csibefalat a BTS-menüből származik, amitől bizonyára még inkább felértékelődött (esküszöm, hogy ez nem egy natív McDonald's reklám, csak nem szeretném, ha bármi fontos kimaradna). A cikk megírásának pillanatában még 12 óra van hátra az aukcióból, mely 183 licit után 99 897 amerikai dollárnál tart, ami nagyjából 28,4 millió forintnak felel meg. A civilben egyébként Tav néven ismert eladó nem hiszi, hogy valaki tényleg kiad érte ennyit, szerinte a nyertes meg fog hátrálni.

A termék használtként van feltüntetve, de nem látszanak rajta rágásnyomok. Az eladó a lejárati időn belül, fagyasztva és légmentesen lezárva küldi el, sőt, igény esetén egy szecsuáni szószt is csap mellé.

És ha azt hinnétek, ez egyedi eset, hát nem: tegnap 14,2 millió forintért talált gazdára egy másik, hasonló csibefalat, de az erről készült képet is megvették 369 ezerért. Az első Among Us-os McNuggets márciusban talált új gazdára, azért csak 1136,69 forintot adtak, de egy április végén árverésre bocsátott darab már 2,8 milliót ért valakinek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)