Hirdetés

Plants vs. Zombies: The Last Stand - zombik a játéktermekben

|

Elkészült a Plants vs. Zombies árkád gép, amiből szívünk szerint hármat is rendelnénk.

Hirdetés

Továbbra is töretlen népszerűségnek örvend a Plants vs. Zombies franchise. Épphogy megjelent a Plants vs Zombies 2 Androidra, valamint a háttérben készül a Plants vs. Zombies: Garden Warfare, a PopCap a Sega segítségével betör a játéktermekbe is.

Az alábbi képen látható Plants vs. Zombies: The Last Stand játékgépet a Sega viszi magával a jövő héten (november 18-22) kezdődő International Association of Amusement Park and Attractions (IAAPA) nevű rendezvényre. Láthatóan egy hatalmas Peashooter fej szolgál botkormányként, amivel valószínűleg a zombikra lövöldözhetünk majd, de közelebbi képet még nem kaptunk a játékról, így csak találgatni tudunk. 

Az viszont kiderült, hogy a Plants vs. Zombies: The Last Stand során elért pontszámunkat a játék végén felbukkanó QR kód segítségével regisztrálhatjuk egy online globális ranglistára, összemérve ezzel eredményünket más játékosokkal. Zseniális a cucc, érdeklődéssel várjuk a további anyagokat is. És biztosan nem lennénk megsértődve, ha a SEGA küldene nekünk egyet a szerkibe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)