Hirdetés

Ilyen lenne a Super Mario Bros. FPS játékként, Unreal motorral

|

A Gears Tactics egyik pályadizájnere nekiült egy kihívásnak, aminek eredményét ti magatok is végigjátszhatjátok.

Hirdetés

A Mario nap alkalmából (MAR10) Sean Noonan megosztotta a világgal egy videojátékos kihívásának eredményét. A feladata az volt, hogy megalkossa a Super Mario Bros. legendás pályájának, az 1-1-nek az Unreal Engine változatát. Sean FPS nézetbe tette az egészet, fegyvert adott a vízvezetékszerelő kezébe, és szabadon eresztette őt a gombáktól hemzsegő világban, az eredmény pedig csodálatos lett.

Hirdetés

A cucc gazdagon nyúlt a Super Mario 3D Land vizuális dizájnjából, de ettől függetlenül ugyanaz az 1-1, amire gyerekkorunkból emlékszünk. A nézőpont más, kicsit akciósabb az egész, de még így is tökéletes nosztalgiabomba. A játék ingyen letölthető, és bár Sean nem tervezi a projekt bővítését, egy végigjátszást megérdemel.

Abszolút értjük egyébként, hogy Sean Noonan miért nem folytatja a munkát, de most nagyon szeretnénk az egész Super Mario Bros.-t így végigjátszani. Talán ha elég népszerű lesz ez a kis demó, akkor a Nintendo majd felfigyel (nem csak a jogi osztály, hanem talán a kreatívok is).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)