Hirdetés

Valaki játékot csinál a Super Mario Bros. Super Show-ból

|

A Nintendo ikonikus platformeréből rajzfilm is készült a '90-es években, ez pedig megihletett egy grafikust, aki most játékot csinál belőle.

A bajszos vízvezetékszerelő bizony nem csak a csapnivaló mozifilm formájában látogatott el a képernyőkre, hiszen kalandjaiból készült a Super Mario Bros. Super Show, ami egy remek látványvilággal rendelkező rajzfilm volt néhány élőszereplős jelenettel, és az egész a Nintendo játékát vette alapul. 

Hirdetés

A korábban már több játékon és rajzfilmen is animátorként dolgozó Jesus Lopez most egy furcsa ötlettel állt elő, ugyanis a játék alapján készült rajzfilm alapján készít újra játékot. Akármennyire is furcsának hangzik a projekt, a nemrég közzétett első pálya alapján egy nagyon szép kis platformerrel lesz dolgunk. A SwankyBox nevű YouTube csatorna kereste fel a férfit, aki megosztott néhány érdekességet, kulisszatitkot és persze egy kis játékmenetet is, így ha érdekel, hogy hogyan nézne ki egy nagyjából a Disney stílusában megrajzolt Mario játék, akkor érdemes végignézzétek ezt a kis videót:

Lopez egyedül készíti az animációkat, melyek mindegyikét kézzel rajzolja meg, a munkálatokban 10 éves fia programozóként, 7 éves kislánya animátorként segít neki, így ez az impozáns rajongói játék teljes egészében családi projekt, ami azért elég menő.

Nektek hogy tetszik a játék? Kipróbáljátok, ha megjelenik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)