Hirdetés

Valószínűleg nem adnak emberfeletti erőt a The Witcher energiaitalok

|

A lengyel üdítőgyártó Oshee és a CD Projekt Red együttműködéséből született meg a The Witcher rajongók új kedvence.

Hirdetés

Amikor az első The Witcher játék megjelent, még nem gondolhatták a rajongók, hogy egyszer majd ilyen magasságokba emelkedik a franchise. A Netflixen nemrég debütált a The Witcher: Nightmare of the Wolf című spin-off (kritikánkat itt olvashatjátok), amiben Geralt mentorának, Vesemirnek a sztoriját ismerhetjük meg, közben pedig gőzerővel készül a következő évad a Geralttal és Cirivel foglalkozó sorozathoz is, és ez mind csak a jéghegy csúcsa.

Egy lengyel társasjáték tervező cég, a Go On Board például Old World címmel készít RPG-társast, amit a közösség hatalmas támogatásának köszönhetően biztosan el is fognak hozni a játékosoknak.

Hirdetés

A Witcher univerzum legújabb termékei energia- és sportitalok, amiket a játékokból már megszokott arcokkal díszítettek fel. Mivel a gyártó a CD Projekt Reddel dolgozott a projekten, így Henry Cavillt és a többi, sorozatból ismert színészt hiába is keresnénk.

Ugyan az Oshee által készített italok valószínűleg senkit nem fognak természet feletti erővel felruházni, egy hajnalokig tartó The Witcher 3 maratont rendesen megtámogathatnak majd. Hozzánk valószínűleg nem jutnak el, de ha Lengyelországban jártok, markoljatok fel párat, aztán mondjátok el, milyenek!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)