Hirdetés

Az Iron Maiden frontemberével készített videoklipet a World of Warplanes csapata

|

Bruce Dickinson ráadásul egy izgalmas videosorozatot is elindított a World of Warplanes alkotóival együttműködve.

Hirdetés

Az Iron Maiden rajongóinak valószínűleg nem kell bemutatni az Aces High című nótát, ami az együttes egyik leghíresebb dala. Az Aces High az angliai csatáról szól, ennek apropóján kezdett együttműködni Bruce Dickinson, a zenekar frontembere és a World of Warplanes videojáték alkotógárdája. 

Hirdetés

Kollaborációjukból az alábbi remek videoklip született, amelyben az ismert dal pörög, mialatt játékbéli jeleneteket nézhetünk meg. A klip természetesen olyan a játékban is kipróbálható vadászgépeket küld csatasorba, amelyek tényleg harcoltak az angliai csatában. Nézzétek meg gyorsan, valóban remekül sikerült az anyag.

Az együttműködés fényében a játék hangárjait is átgyúrták egy kicsit, amik most telis-tele vannak Iron Maiden relikviákkal és utalásokkal. Ezekről ebben a galériában leshettek meg pár képet.

Bruce Dickinson egyébként igazi rajongója a hadtörténetnek és maga is gyakorlott pilóta. A fenti videoklipen túl mostantól fogva folyamatosan jelentkezni fog egy videonaplós sorozattal, amelyben olyan híres harci repülőgépekről mesél, mint a Spitfire, a Hawker Hurricane, vagy a Messerschmitt Bf 109. Ennek első epizódját már most megnézhetitek.

Ti nyúztok még a World of Warplanesszel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)