Hirdetés

A Flashpoint Beyondnak hála visszatér az egyik legsötétebb DC Comics-univerzum

|

Ha csak egy rövidebb képregénysorozat erejéig is, de ismét találkozhatunk a Flashpoint univerzum egyik legtragikusabb szereplőjével.

Hirdetés

A Flashpoint vitathatatlanul a DC Comics képregények történetének egyik csúcspontja, már csak azért is, mert itt ismerhettük meg Batman karakterének azt a variációját, amelyik azóta egy kultikus közönségkedvenc lett: a Flash által katasztrofálisan átvariált idővonalon nem Bruce lett a közismert igazságosztó, hanem az édesapja, míg az édesanyja a fia elvesztésébe beleőrülve a Joker tragikus megfelelője lett.

Hirdetés

Ugyan érdekes ötleteket tartalmazott, a Flashpoint univerzum végül nem volt maradandó jelenség, miután útjára indult a New 52 reboot, viszont a DC Comics most bejelentette, hogy az eredeti képregény írója, Geoff Johns, valamint Jeremy Adams (The Flash) és Tim Sheridan (Teen Titans) egy rövid sorozat erejéig visszatérnek ehhez a világhoz.

A Flashpoint Beyond című limitált széria főszereplője a Thomas Wayne-féle Batman lesz, aki a Clockwork Killer nevű gonosztevőt fogja egészen Európáig üldözni, ahol végül magával Aquamannel kerül összetűzésbe. A Flashpoint Beyond első száma április 5-én fog megjelenni, onnan kezdve pedig két hetente jönnek majd az újabb füzetek.

A sorozat megjelenése egyébként azért is érdekes lehet, mert a következő Flash filmadaptáció is idén érkezik és az eddigi információk szerint szintén sokat fog majd meríteni az eredeti Flashpointból. Ti melyiket várjátok jobban?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)