Hirdetés

A Ghost Ridert alakító színész is reagált a WandaVisionben feltűnt Darkholdra

|

Nagy jelentősségel bírhat az egész MCU-ra a Darkhold megjelenése a sorozatban.

Hirdetés

Véget ért a Disney+ WandaVision sorozata, amelyben kilenc részen keresztül követhettük Wanda és Vízió kalandjait. A széria egyértelműen sikernek könyvelhető el, nem csak a képi világa hozott ugyanis felfrissülést a tévés produkciók rengetegében, a sztori is bőven hozni tudta az MCU színvonalat.

Jelenleg úgy áll, hogy nem fog folytatódni a WandaVision, ettől függetlenül viszont a sorozatnak így is jelentős szerepe lehet a jövőben érkező Marvel filmes univerzumhoz tartozó sztorikban. Vegyük csak például a mozifilmekben eddig egyáltalán nem említett, az Agent of S.H.I.E.L.D-ben és a képregényekben már többször szerepelt Darkholdot.

Hirdetés

A Darkhold egy sötét mágiával kapcsolatos könyv, mely hatalmas károkat okozhat, ha rossz kezekbe kerül. A S.H.I.E.L.D. ügynökeiben ugyan egy másik Darkhold szerepel, a sorozat sztárja, Gabriel Luna (Ghost Rider), azonnal frappánsan reagált a könyv feltűnésére, tudniillik a sorozatban nála láttuk utoljára.

"Na jó, beismerem, talán nem a matracom alatt van a legjobb rejtekhely."

- jegyezte meg a Ghost Ridert alakító színész. A karakter főszereplésével tervben volt egy spin-off széria a Hulu streamplatformra, ám ezt végül elkaszálták.

Vigyázat, spoiler!

A WandaVisionben a könyv birtokosa Agatha Harkness (Kathryn Hahn), aki látszólag egy ártalmatlan szomszéd Westview kies kertvárosában. Arról, hogy pontosan mi is a Darkhold, és mire képes, ebben a cikkünkben mesélünk részletesebben. Szerintetek hol tűnik fel legközelebb az MCU-ban a Darkhold? Esetleg Ghost Rider is több szerepet kaphat a jövőben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)