Hirdetés

A pletykákkal ellentétben nem lesz a John Wick 4 stábjának tagja Wesley Snipes

|

Azért nélküle is elég erős a film színészi felhozatala.

Hirdetés

Az elmúlt néhány hétben rendesen felpörögtek az események a John Wick 4 körül. Először arról írtunk, hogy elkezdődött a forgatás, később pedig arról is beszámolhattunk, hogy új színészekkel bővült a korábban ismert stáblista.

A korábbi hírek mellett pletyka szinten felmerült az is, hogy esetleg Wesley Snipes is csatlakozhat a csapathoz, akit legtöbben a Pengéből ismerhetnek. A The Illuminerdi arról írt, hogy a színész karaktere egy kardforgató, aki John Wick oldalán fog harcba szállni.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter egyik írója, Borys Kit most arról számolt be, hogy ugyan nem voltak alaptalanok ezek a pletykák, Wesley Snipes végül mégsem csatlakozik a John Wick 4 stábjához. Kit a tweetjében arról ír, hogy voltak tárgyalások a színésszel, de végül nem tudtak megegyezni a felek.

A John Wick negyedik része 2023. május végén érkezik, a korábbi tervekkel ellentétben azonban nem készül rögtön utána a folytatás, így az 5. rész sorsa egyelőre kérdéses marad.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)